Termeni si conditii

 

Nota:

++++++++++++++Preturile includ TVA++++++++++++++++

+++acceptam returnarea produsului in termen de 14 zile de la achizitie, indiferent de motiv+++ 

+++costurile de transport - trimitere si returnare vor fi suportate de client+++

+++ produsul trebuie returnat in starea in care a fost trimis, preferabil in aceeasi cutie+++

 

Nota - Conditii Comerciale si Condfidentialitate: 

Pozele, Specificatiile si Preturile Produselor sunt in 99% din cazuri Corecte si Reale dar pot contine si Erori de Editare. In acest caz, veti fi Contactat si Informat urmand ca D-voastra sa Decideti in Cunostinta de Cauza. Cost Transport 15 Lei.
Inainte de Facturare veti fi Contactat/a Telefonic pentru Confirmare.
Comanda D-voastra reprezinta Obligatie Contractuala din partea noastra doar din momentul in care emitem Factura Proforma sau Fiscala.
Discountul este valabil doar pentru produsele care nu au pret special. Acesta se aplica in mod automat. In situatii foarte rare ne rezervam dreptul sa recalculam discountul si sa va anuntam de acest fapt.
Prin trimiterea Comenzii, Clientul confirma Automat Acordul sau pentru aceste Conditii Comerciale.

Adresa de returnare produse: Super Online SRL, str. Mihail Cioranu nr 4, Bloc 68, Apt. 25, sector 5 Bucuresti Tel 0721378065. Precizati pe colet sau in colet Numele D-voastra si nr-ul D-voastra de telefon - daca doriti cu ramburs precizati suma achitata de D-voastra,  mai putin costurile de transport - obligatoriu verificare colet. Daca doriti plata prin cont - treceti in colet contul D-voastra si nr de telefon (in acest caz costurile suportate de D-voastra sunt mai mici deoarece suportam noi comisionul bancar). La plata prin cont nu este necesara verificarea coletului.

In caz de schimbare marime produs, sau de inlocuire a produsului cu alt produs, vom trimite cu colet la schimb noul produs (la un cost de 10 lei pentru localitatile cu Zero Km suplimentari ptr. Fan Courier)

Acest site se supune legilor in vigoare in Romania privind comertul in general si comertului online in special, in mod expres ordonanta 34 din 2014.  

Aceasta pagina web/site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Nici o parte din aceste date nu poate si nu va fi folosita pentru a te identifica sau contacta.
Dand clic pe Accept cookie-uri accepti ca aceasta pagina web stocheaza date mici pe aparatul tau. 

Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii  pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Super Online SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este onorarea comenzilor (eliberare factura, certificat de garantie si expedierea produselor). Colectam de la clienții nostri date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client, acestea pot fi furnizate parțial companiilor de curierat colaboratoare pentru expedierea și livrarea coletelor dar nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terti.

Refuzul furnizării acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Nu promovam SPAM-ul.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Conform Legii , va puteti exercita, in mod gratuit de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul firmei noastre  sau prin e-mail la adresa comenzi@sandaleromane.ro

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Peace & Love

Loading...
Loading...
Loading...